HOE WERKT HET

1BE21BD3-BB47-4D18-B391-14E82141737A.jpe
DE899633-40B3-44D8-BE4D-4CB7B2AB84D0.jpe
837ED541-4E6C-4F72-92C9-53415F77343D.jpe

INTAKE

Door middel van een uitgebreid formulier kun je je alvast voorbereiden op ons online intake gesprek. Hierin staan vragen over je persoonlijke en werkende leven, je relaties en alles wat belangrijk is in jouw leven. Tijdens het intake gesprek kun je kennis met me maken en vertellen waar jij mee speelt in jouw leven. We bespreken een eventueel traject, jouw bestaande situatie en het doel waar je met je relatie naartoe wil. Op basis van dit eerste gesprek bepaal jij of je de match voelt en je doelen wil gaan realiseren met mij.

SESSIES

Tijdens de intake bepalen we welke doelen jij wil bereiken met je relatie. Wij leggen jouw doelen en onze afspraken vast in een samenwerkingsovereenkomst, zodat jij precies weet waar je aan toe bent, maar ik van jou ook commitment vraag naar de door jou gestelde doelen. In een traject van 5 sessies van 1 - 1,5 uur zullen we jouw dieptes gaan verkennen. Terwijl wij jouw gedrag, gedachtes en omstandigheden verkennen maak ik gebruik van verschillende modellen en technieken om jou te begeleiden in een dieper begrip van wie je bent.

DOEL

We gaan inzoomen op de beschreven doelen. Welke belemmerende patronen en gedachtes er zijn. Wat blokkeert er en hoe kunnen we dat wegnemen. De volgende stap is om samen actiestappen te bedenken. Dat gebeurt eerst met vallen en opstaan, maar je zult al snel resultaat zien. En je zult ontdekken hoe waardevol het is dat jij het weet hoe jij vooruit wil in je relatie.

 

JOUW RESULTAAT

* Je zelfgekozen doelen worden haalbaar

* Meer regie en zelfvertrouwen

* Inzicht in jezelf en gedrag van anderen

* Conflictloze en effectievere communicatie

* Meer rust, focus, balans en energie

* Een vernieuwde ex-relatie vol respect & acceptatie

 

COACHING VOOR OF NA SCHEIDING

EUR 600 per traject

Een traject bestaat uit een volledige intake en 5 sessies van 1 - 1,5 uur

We werken met een samenwerkingsovereenkomst zodat je precies weet waar je aan toe bent

We werken naar jouw doelen toe voor je (ex) relatie

Tot slot evalueren we het proces en borgen we je doelen

 

LIEFDEVOL SCHEIDEN

06-13464316

Amsterdam

  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now