GCT00493_edited_edited.jpg

VIONA TERLETH

MIJN VERHAAL

Ook ik heb een scheiding achter de rug. Geen gevecht, maar uiteraard veel emoties als je besluit je gezin op te breken en alleen door te gaan. Ik wist meteen dat ik mijn ex-partner graag als vriend wilde overhouden, maar wist eigenlijk niet hoe.


Ik ben eerst met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag gegaan. Kijken naar mezelf, leren, en nieuwe keuzes maken. Op verschillende manieren heb ik mij enorm uitgedaagd en ontwikkeld, telkens een stap dichterbij naar mijn verlangen een verbeterde relatie met mijn ex-partner te realiseren.


Ondertussen durf ik hardop te zeggen dat wij een liefdevolle en respectvolle verbinding met elkaar hebben gecreëerd, wat volledig ten bate komt van mijn kinderen komt. Zij groeien op met co-ouders die altijd het beste met hen voor hebben en waardevrij met elkaar om kunnen gaan. 


Ik werd hierdoor zo geïnspireerd, dat ik besloot een Master in Essentie Ontwikkeling te gaan volgen. Nu ben ik gecertificeerd coach en werk volgens de NOBCO ethische code. Ik ben een coach die jou kan ondersteunen naar een transformatieve verandering in je leven. Ik voel mij verwant aan gescheiden koppels die het goed willen oplossen, voor iedereen.

Ik wens iedereen liefdevolle scheiding!


 

LIEFDEVOL SCHEIDEN

06-13464316

Amsterdam

  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now